Wyszukiwarka Regulamin Zarejestruj sie
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
zapomniałem hasło
(Strona: 1 z 1)
[PIERWSZA]
[OSTATNIA]
Autor Temat: Lombard 20 lat - Przeżyj to sam
admin
(240/28/878)
WYŚLIJ PW
2009-06-17 / 02:15
Niezwykły koncert zarejestrowany z okazji 20 rocznicy powstania zespołu LOMBARD w Studio im. Agnieszki Osieckiej na antenie Radiowej TRÓJKI. Koncert nie tylko wspaniale przyjety przez krytykę muzyczną ale i wiernych fanów zespołu Lombard. Podczas koncertu zespół wykonał utwory z płyty Dejavu ale również wybrane przeboje z repertuaru zespołu Lombard. Do powstania tego nieplanowanego wydawnictwa doszło pod namową wielu przychylnych zespołowi Lombard dziennikarzy radiowych, którzy uznali iż Lombard powinien zaznaczyć swoje istnienie i tożsamość, gdyż są osoby, które próbują zafałszować historię... Dobrze, że taka płyta powstała. Mamy tam wiozankę historii Lombardu od Drogiej Pani z Telewizji, Adriatyku - oceanu gorącego, Diamentowej kuli, Naszego Ostatniego tańca, Kto mi zapałaci za łzy, akustycznej wersji Anki i Tańca pingwina na szkle, po Szklaną pogodę, Przezyj to sam, aż do Deja'vu - to już było, Patrz!Patrz!, Machiny myśli, Wirtualnych spotkań, Mojej Edukacji i bardziej metalowej odmiany Lombard Prywatnej Samotności czy Po cichu?

KACPER
(14/0/408)
WYŚLIJ PW
2009-06-18 / 00:32
Dobrze, że powstała ta płyta bo była potrzebna. Lombard to był i jest Grzegorz Stróżniak i nikt i nic tego nie zmieni!

[wszystko na jednej stronie]

Stopka