Wyszukiwarka Regulamin Zarejestruj sie
Login:
Hasło:
Zapamiętaj mnie
zapomniałem hasło
Autor Temat: Początki Lombardu
boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-06-29 / 14:01
Dlaczego na tymże forum nie ma nic na temat Małgorzaty Ostrowskiej i Wandy Kwietniewskiej? Przeciez współtworzyły Lombard na początku istnienia zespołu.

admin
(240/28/1435)
WYŚLIJ PW
2009-06-29 / 23:05
Widocznie nikt nie miał potrzeby rozmawiania na ten temat, bo wczesniej się takowy nie pojawił. Na tej stronie żyjemy przyszłością Lombardu o przeszłości pamioętamy:) Jeśli masz potrzębę bardzo proszę, natomiast nie liczyłabym na tym forum na napędzanie się nienawiścią czy szukanie sobie wroga w postaci obecnych członków zespołu. Spróbuj, pamiętaj jednak, że wszelkie przejawy agresji w stosunku do kogokolwiek z przeszłości czy teraźniejszości zostaną usunięte. Nasze forum ma pozytywnie nakręcać ludzi:) Jeżeli Ci się uda to do dzieła...

admin
(240/28/1435)
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 01:00
Zonk!!! Try again:)

boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 10:59
Mam pytanie, dlaczego mój post został usunięty? Została zawarta w nim sama prawda, tak się nie robi :)

admin
(240/28/1435)
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 13:54
Posty fanów Lombardu, które są odpowiedzią na obelgi pod adresem Grzegorza i Marty na pewnych stronach internetowych są również nie zamieszczane mimo iż zawierają samą prawdę. Nie miejsca na tej stronie do wywoływania kłótni i awatur jak już wspomniałem. TWszystkie drażliwe zaczepki będą usuwane. Nie rozumiem co Grzegorz zrobił ostatnio z tego co wiem są instytucje powołane do chronienia praw autorskich i praw pokrewnych więc ubliżanie mu nic tutaj nie zmieni. Na naszych stronach internetowych z tyego samego powodu nie ma utworów z tekstami Ostrowskiej i starych teledysków z takiego samego powodu, jako autorzy możemy bez opłacania ZAIKSU umieszczać utwory z kompozycjami Grzegorza Stróżniaka czy tekstami Marty Cugier lub innych zaprzyjaźnionych tekściarzy natomiast nie zamieszczamy takich rzeczy do których mamy wątpliwości czy dany artysta życzyłby sobie tego. Pozdrawiam serdecznie i na prawdę chcemy tutaj miłej atmosfery a nie licytacji, kto jest najważniejszy, kto lepszy, kto jest Lombardem lub nie jest... Fakty są faktami, trudnymi do zaakceptowania przez wielu ale są niepodwarzalne. Panią Kwietniewską zwolnił Pan Niewiarowski bo była mu niewygodna była wspaniała na tamten czas dziś kontynuuje i realizuje się w swoim solowym projekcie Banda i Wanda, Pani Ostrowska odeszła w 1999 roku i również z tego co mi wiadomo wspaniale realizuje się w swoim solowym projekcie pod własnym nazwiskiem i AMEN. Życzymy ndawnym wokalistką Lombardu wszystkiego co najlepsze, trzymamy kciuki za powodzenie kolejnych płyt i cieszymy się z ich sukcesów! Szkoda, że nie wszyscy fani to rozumieją i nakręcają się jakimiś wymyslonymi rzeczami przez siebie innych fanatyków dawnego Lombardu czy managamentów pani Ostrowskiej.

boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 19:14
widzę, że nie dojdziemy do porozumienia, nie chodzi mi o to aby ubliżac komukolwiek z członków LOMBARDu, nie chcę również wszczynac awantur :) Szkoda tylko, że na tym forum słowo "prawda" nie ma żadnego znaczenia.

boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 19:23
P.S.
Możecie moje konto usunąc :)

admin
(240/28/1435)
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 19:24
Tylko na tym FORUM i na tej stronie słowo PRAWDA ma znaczenie. Tylko, że niektórym ciężko jest PRAWDĘ zaakceptować... szczególnie tym, którzy nie znają historii zespołu LOMBARD dostatecznie dobre by móc na jej temat się wypowiadać.

KACPER
(14/0/965)
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 19:38
Ja mogę wypowiadać się na temat historii zespołu moj kochany Adminie:) Tak więc Ci pomogę, bo widzę, że ktos tu jest upierdliwy i jako uczeń L.O. próbuje pouczać starych fanów Lombardu. Mam 40 lat jestem fanem zespołu od 1981 roku gościu pogodź się z tym w końcu, że Ostrowska i Kwietniewska nie śpiewają juz w tej kapeli bo jak na fana Lombardu od ilu 5 lat, 2 lat jesteś coś dziwnie nakręcony. Lombard jest dziś zajebista kapelą i pisze nową historię, nie mam potrzeby rozpamiętywać się na tym forum na ten temat. Włączam sobie stare płyty i jest Lombard z lat '80, włączam nowe wydawnictwa Lombardu i ciach bawię się do nowej muzy... Nie interesuje mnie nic więcej tylko MUZYKA... nie daję się wkręcać w jakieś chore rozgrywki Ostrowskiej managemantu tylko akceptuję rzeczywistość i fakty. Ostrowska odeszła - to fakt! Wypięła się na Lombard to fakt! Rozpoczęła solową karierę to fakt! Teraz miesza się w Lombard to fakt! Jak się okazuje bez Lombardu i jego utworów niewiele może to fakt! Bo przecież co grałaby na koncertach, o czym opowiadała by w wywiadach! Lubię jej głos ja chcę sobie jej posłuchać to włączam sobie jej solowe płyty lub Lombardu z lat '80... Jak chcę gadać o niej idę na odpowiednie strony, jak chcę o Wandzie to piszę u Wandy! Tu rozmawiam o Lombardzie wspomianam Lombard wg. zasad, które narzucają mi moi idole. Nie uczestniczę w pyskówkach na temat Lombard'u na www.ostrowska.pl choć piszę o jej twórczości i cieszę się z jej sukcesów. Nie wszystko mi się podoba ale weźcie się odwalcie od Lombardu to te wasze gadki mnie boniek wnerwiają! Nic nie wiesz bo w tamtych czasach robiłeś w pieluchy:) Nie pouczaj nas o czym prawdziwi fani przyjaciele zespołu LOMBARD mają tu rozmawiać!

ChudaAlien
(50/9/1141)
Kwidzyn(kowo)
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 19:56
Lombard jest świetny w każdy calu.Kocham ten zespół takim jakim był i takim jakim jest.Właśnie słucham "Przeżyj to sam" i coraz bardziej Was uwielbiam.Pozdrówka :)

boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-06-30 / 20:18
OK, proponuję zakończyc tę awanturkę, bo do niczego nie prowadzi, lubię twórczośc obecnego Lombardu, bardzo sobie cenię Ich pracę :) Widze, że spowodowałem tu niezłe zamieszanie, za ktore przepraszam :)

tak na marginesie, jestem Łukasz :) mam nadzieje, że nie jestescie, aż tak na mnie wściekli :)

Pozdrawiam

KACPER
(14/0/965)
WYŚLIJ PW
2009-07-01 / 22:26
Nie psuj atmosery gościu i nie przenoś frustracji z innych stron internetowych:) Marta i Grzegorz to wspaniali ludzie, dość się nacierpięli i cierpią z powodu tego zespołu i działań zawziętej Pani M.O., nie potrzebują jeszcze Twoich mądrości:)

boniek48
(8/1/1132)
Gdynia
WYŚLIJ PW
2009-07-03 / 22:31
aha :)

Mary
(20/0/951)
WYŚLIJ PW
2009-07-06 / 13:14
Nie, aha tylko TAK dziecko.

[stronnicowanie]